Beatrice Manea

Beatrice Manea

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei , Brașov, Brașov

Formator Prof21


0 


Despre utilizator:

8 aprilie 2016

Formator Prof21

Jocul Adevăr sau Provocare în contextul dezvoltării durabile

Aceasta metoda isi propune folosirea radio-ului scolii pentru a-i determina pe elevi sa accepte anumite provocari care sa sustina principiile dezvoltarii durabile (metoda poate fi folosita in Luna Prof21). Obiective Promovarea principiilor de dezvo[...]

8 aprilie 2016

Formator Prof21

Gestionarea eficienta a resurselor - pescuitul

Descriere Gestionarea sustenabilă a unei resurse oferite de natură reprezintă un process foarte complex atât din punct de vedere al mediului dar și cu implicații sociale și economice. În acest exercițiu se va aduce în discuție pescu[...]

 

Nu mai există înregistrări.

Profesional

In prezent sunt mandru formator in cadrul proiectului Prof21 si coordonator de voluntari al Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei (Brasov). 
Intre 2007- 2013 am fost membru al ARAS Iasi (Asociatia Romana Anti- SIDA, filialaIasi), organizatie care m-a format si dezvoltat atat profesional dar si personal, membru al retelei SOCIETAL, unde am avut onoarea sa fiu voluntar, coordonator de voluntari si manager general.
Din 2011, impreuna cu ARAS Iasi, am luat parte, in cadrul proiectului SOCIETAL, la responsabilizarea sociala a organizatiei si a membrilor asociatiei, adoptand masuri care sa asigure dezvoltarea durabila a comunitatii in care activam.

 

Personal

Sunt o fire dinamica si pozitiva, curioasa si dornica de a produce schimbarea pe care vreau sa o vad in lume.