Website-ul www.prof21.ro aparţine Asociaţiei REPER21 şi a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Conţinutul şi design-ul prof21.ro sunt proprietatea Asociaţiei REPER21 şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe.

Prof21 colectează doar datele pe care utilizatorii le-au pus la dispoziţie la crearea unui cont, respectiv: adresa de e-mail, nume, prenume, organizația, localitatea, fotografia de profil. Prof21 utilizează aceste date doar cu scopul de a informa utilizatorii privind activitatea lor pe platformă sau cu scopul de a realiza statistici (ex: numărul de utilizatori) pentru a le trimite finanțatorului.

În condiţiile în care consideraţi că un anumit conţinut aflat pe site-ul prof21.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viaţă privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteţi rugat să trimiteţi un email la [email protected] cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor prof21.ro să acţioneze în conformitate cu dispoziţiile legale.

Prof21.ro îşi rezervă dreptul să schimbe aceşti termeni, modificând versiunea şi data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalităţi.